Scannen van Foto’s gratis tips

Fotoboeken wie heeft ze niet? Alle herinneringen verzameld in al die mooie fotoboeken. Al dat werk om de foto’s in te plakken. De helft van de foto’s vallen er al uit omdat de lijm opgedroogd raakt, de pagina’s laten los en vallen uit het fotoboek! Herken je dat? Tijd om er iets aan te doen!

Oplossing

De oplossing is het volgende, je foto’s scannen en zorg dat je ze in een digitaal fotoalbum kan toevoegen. Maak compacte fotoboeken en zorg voor een goede selectie van de foto’s. Alleen, hoe doe je dat? Hoe krijgt je de ingeplakte foto’s in een digitaal fotoalbum? Ik leg je graag uit hoe je dat doet.

Scanner

Er zijn natuurlijk meerdere opties maar ik gebruik zelf hiervoor een simpele app voor de telefoon Photomyne, voor een klein bedrag per jaar is dit is een geweldig fijne app waarmee je met je mobiele telefoon gewoon iedere foto kan inscannen. Een klik en de foto staat op je mobiel. Let er wel op dat je regelmatig mapjes aanmaakt als je veel foto’s in wil scannen. Maak ook een account aan op je computer en alles wat je in gaat scannen met je telefoon zie ook op je computer. Je kunt daar de foto’s bewaren en downloaden op je computer. Het werkt fantastisch. Wil je meer weten of kan ik wellicht iets voor je betekenen, neem gerust contact op, ik help je graag.

Heel veel succes, groetjes, Karin