KIES UIT ONDERSTAANDE FOTOBOEKEN

MEER FOTOBOEKEN

FOTOBOEK DESIGN

Hoe fijn is het als je het maken van een fotoboek uit handen kan geven. De keuze van uitvoeringen is enorm daarom wil ik je graag daarbij helpen. Denk bijvoorbeeld aan een mooi Bruidsalbum 

Van al die mooie fotoboeken laat ik een kleine selectie zien. Van mooi basic tot zeer chiq en luxe uitvoeringen. Er is keuze uit soorten fotopapier, hoeveelheid pagina’s, afmeting van het fotoboek en ga zo maar door. Daarnaast zijn er ook hele bijzondere covers(boekomslag). Leer, hout en ja zelfs aluminium als boekomslag is een optie. Wil je een “Embossing“, dat is een tekst geperst in de omslag van het fotoboek of indien je graag een een Luxe bewaardoos, zou willen, het kan allemaal en je ziet, het is teveel om op te noemen. Op onderstaande foto een foto van een zeer speciale bewaardoos op maat gemaakt, ook dat is allemaal mogelijk.

 

Prijzen Fotoboeken

Prijzen Fotoboeken Excellent

INFORMATIE FOTOBOEKEN

Er is veel keuze wat betreft de fotoboeken en de uitvoering hiervan. Voor het gemak heb ik naast de uitleg van de Fotoboeken  een  extra uitleg van een Fotoboek Excellent gemaakt. Dit zijn hoogwaardige exclusieve fotoboeken uit een duurdere klasse maar met zeer veel mogelijkheden.

De hierboven genoemde prijzen van de fotoboeken zijn voor 26 pagina’s. Voor de kleinere formaten van de fotoboeken moet je dan denken aan max. 40-50 foto’s per fotoboek.

De fotoboeken zijn uit te breiden tot wel 130 pagina’s, behalve de maat van 42x28cm, deze is uit te breiden tot 100 pagina’s.

Voor de fotoboeken uit de Excellent serie zijn andere opties mogelijk. Sommigen fotoboeken gaan wel tot 300 pagina’s(geen Lay-flat uitvoering). Vraag mij gerust naar de mogelijkheden.

 

De Cover(Omslag)

 

  • De Foto Cover

Veel mensen kiezen voor een zogenaamde fotocover, hierin zijn 2 opties, een matte of glanzende uitvoering. Bij de iets grotere maten kan je ook nog kiezen voor een “gewatteerde” cover. De cover wordt dan iets dikker en geeft een mooie volle uitstraling aan het boek

  • Leather Look Cover (meerprijs)

De gehele cover wordt van leather look materiaal gemaakt. Er is keuze tussen verschillende kleuren en er kan tekst op de voorkant aangebracht worden.  Ook hier kan je kiezen voor een gewatteerde cover.

Bij de Excellent fotoboeken is er nog meer keuze in de covers. Denk aan hout, acryl of hoogwaardig linnen en ja, zelfs aluminium.

  • Linnen Cover (meerprijs)

De gehele cover wordt van linnen gemaakt, ook hier is er keuze tussen verschillenden kleuren en kan er tekst op gemaakt worden. Hierbij is geen gewatteerde uitvoering mogelijk.

  • Het Fotopapier

Het fotopapier is van zeer hoogwaardige kwaliteit en er is keuze tussen mat of hoogglans fotopapier. Het fotoboek heeft een zogenaamde “lay-flat” uitvoering d.w.z. dat het fotopapier helemaal vlak ligt als je het openslaat. Dit is goed te zien op de foto. Zo kan een foto dan helemaal doorlopen van de een naar de andere pagina voor een geweldig effect. Sommige fotoboeken uit de serie Excellent hebben geen lay-flat uitvoering, maar dat wordt specifiek aangegeven. Ook is er bij de Excellent serie een keuze tussen nog meer fotopapier. Kijk ook eens naar de video van het “Fotoboek Ferrari” daar is goed te zien wat een layflat uitvoering doet in een fotoboek.

Fotoboek Excellent

Deze fotoboeken hebben ontzettend veel keuze in covers, maten hoeveelheid pagina’s, soort papier en afwerking. Denk aan een houten kaft afgewerkt met echt leer in heel veel kleuren, hoogwaardig linnen cover met een Embossing (tekst ingedrukt in de cover met een stempel) op de voorzijde). Een cover van echt leer in allerlei kleuren en dessins, zoveel opties. Daardoor kan je iemand een heel speciaal cadeau geven! En bovenal is het een cadeau voor het leven.

Unieke Bewaardozen

Alle genoemde fotoboeken kunnen geleverd worden met een luxe bewaardoos, ja zelfs het boek met de houten kaft. De bewaardozen zijn er in verschillende uitvoeringen en prijsklassen. Heb je interesse neem dan contact met mij op.

 

Grotere Oplages

 

 

Soft Cover fotoboeken

Dit zijn fotoboeken met een zachte fotocover(omslag). Deze boekjes worden vaak in de afmeting van 20x20cm besteld in grotere oplages. denk bijvoorbeeld aan sportclubs of afscheid van leerlingen van een school.

Fotoboek Mini

Deze leuke kleine fotoboekjes zijn in 2 afmetingen te bestellen: 10x10cm of 15x15cm en hebben maximaal totaal 10 pagina’s. Min. afname 12 stuks en zijn leverbaar met een fotokaft afgewerkt met zandkleurig linnen. Erg leuk om als cadeau te geven na een bruiloft, of denk aan reclame voor jouw bedrijf. De prijs voor deze fotoboekjes is op aanvraag.

Lay-Flat Uitvoering

Dit is de zogenoemde “Lay-Flat” uitvoering in een fotoboek. Je ziet dat beide pagina’s helemaal “vlak liggen”. Je kan 1 foto helemaal uitspreiden over 2 pagina’s. Je krijgt dan een prachtig resultaat.

Voor meer “Fotoboek Design” kijk gerust eens op mijn Portfolio pagina.