FOTOBOEK DESIGN

FOTOBOEK OP MAAT LATEN MAKEN…HOE? 

MEER ZIEN

KEUZE VAN HET FOTOBOEK

 

Ik heb de laatste jaren uitvoerig onderzoek gedaan naar diverse uitvoeringen van  fotoalbums. Er zijn inmiddels ontzettend veel leveranciers die fotoalbums maken. Regelmatig word ik gevraagd om testalbums te maken en dat doe ik met zeer veel plezier. Lees meer hierover in mijn blog.

Kwaliteit Fotoboeken

Zodoende ben ik erg op de hoogte van de kwaliteit en het assortiment van diverse bedrijven. Dit wil ik heel graag met jullie delen en jullie daarom laten weten wat er allemaal op de markt is. Laat mij een fotoboek voor jou ontwerpen en ik neem je mee in de wereld van de fotoalbums.

FOTOBOEK DESIGN ... HOE HET WERKT

Selectie van de foto’s

Als eerste vraag ik je om eerst een goede selectie te maken van de foto’s. Meestal is dat tegenwoordig digitaal, maar ik heb ook projecten gehad waarbij ik losse foto’s heb ontvangen. De losse foto’s kan ik voor je inscannen en digitaal verwerken. Daarnaast geef ik je duidelijke instructies via de mail hoe de foto’s naar mij toegestuurd moeten worden. Dit kan b.v. via een gratis webdienst of je kan de foto’s op een USB stick zetten en opsturen.

Overleg uitvoering van het Fotoboek

Daarna bepreek met jou wat de wensen zijn wat betreft de uitvoering van het fotoboek. Hoe groot moet het fotoboek worden, hoeveel foto’s moeten in het boek en hoeveel pagina’s worden het. Dan natuurlijk hoe moet de kaft er uitzien, een foto op de kaft of een luxe linnen of leren kaft, etc.

Offerte

Met al deze gegevens maak ik vrijblijvend een offerte voor je. Als we alles goed overeen zijn gekomen gaan we beginnen. Ik stuur je hele duidelijke instructies per mail toe hoe je de foto’s naar mij toe kan sturen. Zodra ik de foto’s binnen heb kan ik aan de slag met jouw fotoboek.

Voorbeeld

Zodra de eerste opzet van het fotoboek klaar is stuur ik een zogenaamd PDF bestand via de mail naar je toe. Vervolgens heb je inzage in jouw fotoalbum. Je kan in dit bestand alle pagina’s van het fotoboek bekijken en genieten van het eerste voorproefje van het fotoboek. Je kan aanpassingen aan mij doorgeven hoe jij het graag wil hebben, het wordt immers een fotoboek voor jou of voor iemand die je lief is.

Fotoboek is klaar

Tenslotte, ben je helemaal tevreden met het fotoboek? Dan bestel ik het fotoboek en Voilà…binnen enkele weken* heb jij jouw unieke fotoboek in huis! Simpel en snel.

* afhankelijk van de hoeveelheid foto’s en de keuze van het fotoboek

WAT VINDEN MENSEN VAN PIENTER PROJECTS?
Lees hier de reviews
Door Karin van Pienter Projects een herinneringen boek laten maken voor mijn ouders. Vanwege hun Robijnen bruiloft, 40 jaar getrouwd dus. 40 jaar aan herinneringen gebundeld in een supermooi leren fotoboek! Karin heeft precies gemaakt wat ik voor ogen had en nog beter zelfs, met haar eigen ideeën er aan toegevoegd is het een fantastisch fotoboek geworden!
Anne Kropman

Hai Karin,
Wat een leuke workshop was dit en wat kan jij leuk les geven! Op een hele leuke en speelse manier stel je ons gerust. Je leert ons het fotoboek maken op de computer ook al ben je niet zo handig met computers. Ik ga zeker meer fotoboeken maken.
Dankjewel nogmaals.
Anoniem

Cursist Workshop 29 september 2020

Dag Karin,
Ik heb de cursus heel leuk gevonden en ben al met een tweede boek begonnen. Dit alles gedaan op mijn iPad.
Ik heb nog niks besteld omdat ik nog af en toe wat toevoeg of verander.
Ik heb je workshop aanbevolen aan vriendinnen.

Vriendelijke groet,

Ankie R.

Ankie R.

Cursist Workshop 29 september 2020

Heel mooi bruidsalbum ontvangen van Karin. Dank! ?
En achteraf ook zeker geen spijt van de keus om het grote album te nemen. Maakt het allemaal toch een stuk mooier!

Wilma & André

Bruidspaar

Wat een leuke Workshop heb ik gehad. Ik was bang dat ik dat niet kon, fotoboek op de computer maken. Karin legt alles heel rustig uit zodat je het goed begrijft. Ik weet nu hoe het werkt, dankjewel Karin

Anoniem

Cursist Workshop

Samen met een vriendin hebben wij een workshop digitaal fotoboek maken gevolgd bij Pienter Projects. Wat een leuke middag hebben wij gehad, de tijd ging supersnel. Het was gezellig en we hebben veel geleerd. Ik zou het iedereen willen aanraden. Groetjes, M

M

Cursist Workshop

“Een geweldig leuk kado van vrienden gekregen voor ons 25-jarig huwelijksfeest: een kadobon van Pienter Projects voor een fotoboek!!! Alle mooie herinneringen in een supermooi fotoboek. Karin heeft de sfeer goed weergegeven en hele mooie composities van kleuren gemaakt, we zijn er erg blij mee”.

Anneke

Karin van Pienter Projects gaat voor mij van de foto’s die ik haar opstuur een mooi uniek fotoboek maken. We hebben alles besproken over hoe ik het boek wil hebben. Het moet een heel speciaal boek worden met een sjieke uitstraling. Zo fijn dat ik dit allemaal uit kan besteden. Ik heb heel veel vertrouwen in het resultaat.
Jos

oktober 2020

Ik heb een workshop digitaal fotoboeken maken gevolgd. Zelfs in deze Corona tijd was het mogelijk les te krijgen. Alles volgens de regels en voldoende afstand. Ik kan het iedereen aanraden deze workshop van Pienter Projects.
Anoniem

Cursist Workshop 29 september 2020

Ik heb via Karin een foto op behang laten maken. Ik wist echt niet hoe ik dat aan moest pakken. Ik mocht een foto opsturen en zij regelde de rest! Super!

Dorine

Dorine

Klant

Wij zijn enorm trots en erg blij met ons bruidsalbum van Karin de Smale van Pienter Projects!”

Dankjewel Jacqueline en Rob,

De bruidsreportage is verzorgd door Anna van Dreuten  Bruidsfotografie Living-Image Arnhem

Jacqueline en Rob

Bruidspaar

“Op 4 september 2014 gaven wij elkaar het ja-woord in Arnhem. Het was een prachtige dag, welke erg mooi vastgelegd was door onze fotografe Anna van Dreuten (Living Image). Alleen het album moesten we zelf maken..Of toch niet? We hebben niet lang na hoeven denken wie ons zou kunnen helpen met het trouwalbum..Pienter Projects! Na het horen van alle goede verhalen en recensies hebben we Karin benaderd. Het was een zeer prettige samenwerking en ons trouwalbum is werkelijk waar adembenemend mooi!! Een dierbare dag, met iedereen en ook degene die we moesten missen dichtbij, heeft Pienter Projects fantastisch vertaald naar een compleet trouwalbum. Nogmaals dank voor alle inspanningen en succes in 2015 gewenst.”

Groetjes Renze en Dimphy

Renze & Dimphy

Bruidspaar