WORKSHOP

Doe mee en ik geef je veel tips en trucs
MELD JE AAN

Workshop Digitaal Fotoboek

Ik geef regelmatig workshops op mijn kantoor in Arnhem. Ik beschik over een hele fijne ruimte waar we met kleine groepen leerzame en gezellige uren doorbrengen. Doe je ook mee? Schrijf je dan in en we zien elkaar snel!

WORKSHOP GEVORDERDEN

Omdat er veel vraag naar was organiseer ik tegenwoordig ook Workshops Digitaal Fotoboek voor “Gevorderden”. We gaan dieper in op de materie en alle extra effecten. En ik geef nog meer tips wat betreft exclusiviteit en kwaliteit van fotoboeken.

Doe ook mee met een Workshop

Al veel cursisten zijn je voorgegaan, met heel veel plezier hebben ze de les gevolgd. Echt jij kan het ook en neem vooral iemand mee, denk aan je vriend of vriendin, je moeder, je zus of je vader. Leer andere cusisten kennen tijdens deze workshop. Met al die mooie foto’s komen ook de herinneringen en verhalen ter sprake, dat is ook zo geweldig leuk aan deze workshop.

WORKSHOP DIGITAAL FOTOALBUM

 

Je leert om te gaan met het fotoprogramma, je gaat werken met fotokaders, teksten, achtergronden en kleuren. Voor deze workshop verzamel je ca. 50 foto’s in een aparte map op je computer of laptop waar je een fotoboek van wil maken. We gaan direct aan de slag met het fotoprogramma. Tijdens de workshop worden alle onderwerpen behandeld die leiden tot een mooi eindresultaat. Thuis kan je op je gemak het fotoboek rustig afmaken, evt. nog foto’s toevoegen en de bestelling doorvoeren via het fotoprogramma. Je krijgt een mooi handboek mee naar huis voor als je het even niet meer weet. Krijg je er al zin in? Schrijf je dan in en ik zie je graag. 

 

GOED OM TE WETEN

 

Wat wel een vereiste is, dat je enige kennis hebt van het werken met een computer. Ben je daar helemaal niet mee bekend, dan raad ik je aan eerst computerlessen te volgen. Je moet zelf een laptop meenemen en gaat direct aan de slag met je eigen foto’s.

 

WORKSHOP NAAR KEUZE

 

Liever een workshop op een dag of plaats naar keuze? Dat kan natuurlijk, als je genoeg aantal deelnemers hebt kan ik dat samen met jou organiseren. Ook privélessen aan huis zijn mogelijk, Dit alles tegen een kleine extra vergoeding.

 

Wil je met een grotere groep een workshop volgen, neem contact met mij op en ik ga op zoek naar een geschikte locatie bij jou in de buurt.

 

PRIJZEN

“Reviews van klanten”

“Ik heb een hele leuke workshop gevolgd bij Karin en wat heb ik veel geleerd. Ik ben helemaal enthousiast geworden en heb nu veel plezier bij het maken van fotoboeken op de computer”.

Cursist Pienter Projects

 “Wij hebben een bruidsalbum laten maken door Pienter Projects. We kregen een hele fijne begeleiding tijdens het hele proces van het fotoboek. Van te voren werd alles besproken en er werd goed geluisterd naar wat wij graag wilden. Die wens is helemaal uitgekomen, wat een prachtig bruidsalbum is het geworden. Ik had het zelf niet zo mooi kunnen maken. Nogmaals heel veel dank voor je fotoboek design!”

Dimphy

Veel gestelde vragen

Mocht je vraag er nIet bijstaan neem dan gerust contact met mij op

Voor wie is de workshop bedoeld?

Voor iedereen die graag wil leren hoe je een fotoboek digitaal maakt op de computer. Neem voor deze workshop je eigen laptop mee en ga hiermee aan het werk. Voor jong en oud een hele leuke workshop

Krijg ik een fotoboek af tijdens deze workshop?

Uiteraard hangt het van de hoeveelheid foto’s af die je wilt gebruiken. Ik heb cursisten gehad die werkelijk een fotoboek af hadden na een workshop. Maar geen zorgen, je kan op je gemak thuis verder werken aan het fotoboek. Tussendoor opslaan en weer verder gaan wanneer het uitkomt.

Ik heb geen verstand van computers kan ik dan meedoen?

In dat geval adviseer ik je om eerst wat computerlessen te volgen voordat je mee gaat doen met deze workshop.  Aan het begin van de les moet je n.l. eerst zorgen dat je met je laptop op Wifi kan. Daarnaast moet je makkelijk je mapje met foto’s terug kunnen vinden op je laptop. Dus enige kennis in het omgaan met computers is wel vereist.

Werken op een iPad kan dat ook?

Jazeker, je mag ook een iPad meenemen om mee te werken. Houdt er rekening mee dat het scherm wel erg klein is, dus als je veel effecten wil gebruiken is dat met een iPad wat moeilijker om te zien.

Hoe weet ik wat ik mee moet nemen voor de workshop?

Je krijgt van mij vooraf wat “huiswerk” op via de mail. Hierin staat ook beschreven wat je allemaal mee moet nemen. Maar de belangrijkste dingen die je mee moet nemen zijn wel je foto’s en je laptop.

Als het het thuis niet meer weet?

Ik kan me voorstellen dat er best veel op je af komt tijdens zo’n workshop. Maar geen zorgen, in het handboek wat ik verstrek staan alle handelingen duidelijk omschreven.