OVER MIJ

 

 

CONTACT
Karin de Smale

Karin de Smale

Owner Pienter Projects

Even Voorstellen

 

“Ik ben Karin de Smale, Fotoboek Designer van Pienter Projects. Ik zie mezelf als een gezellig en sociaal persoon die klaarstaat voor anderen. Foto’s zijn mijn passie…fotoboeken zijn mijn passie en die passie wil ik zo graag delen. Al jaren houd ik mij bezig met het ontwerpen van fotoboeken. Ik heb ook veel onderzoek gedaan naar bedrijven die fotoboeken maken, veel testen gedaan en reviews geschreven, lees vooral mijn blogs. Er is zoveel om uit te kiezen, geweldig mooi, maar je moet het even weten te vinden. Maar nu de naam Pienter Projects, ik zal het verklappen, bij ons in de familie noemt iedereen mij “Pien“. Tja, dat is al zolang als ik me kan herinneren. Dus dan is het eigenlijk al wel een beetje duidelijk, Pienter afgeleid van Pien en Projects omdat ik meer projecten doe dan alleen Fotoboek Design

 

Hoe het allemaal begon

 

Met het Familie Album is het allemaal begonnen. Dit fotoboek had ik speciaal voor mijn moeder gemaakt. Trots als ze altijd was op haar vijf dochters. Vol interesse heeft ze onze levens gevolgd. Ze was altijd zo enthousiast als ze mijn fotoboeken zag. Ik kreeg het idee een mooi fotoboek van de hele familie voor haar te maken maar wel met kleur en bloemen in en om het fotoboek, want daar hield ze van. Voordat ik het fotoboek kon geven overleedt ze heel plotseling, het fotoboek heeft ze nooit kunnen zien, dat was een groot verdriet. Het fotoboek is tijdens de uitvaartdienst op haar kist gelegd en later in de condoleance kamer. Mensen begonnen er in te bladeren en de reacties die ik toen kreeg waren echt hartverwarmend. Dát was het moment waarop ik dacht, hier moet ik iets mee gaan doen.

 

 Waarom Fotoboek Design

Foto’s roepen heel veel emoties op bij mensen. Huilen, lachen, verterend maar ook woede en frustratie. Ik denk dat iedereen wel iets heeft met foto’s. De een zal het houden op een paar foto’s in zijn portemonnee, de ander heeft een kast vol fotoboeken. Maar een ding is zeker… Fotoboeken móet je gewoon in je bezit hebben. De foto’s hoeven niet altijd supermooi te zijn, het gaat immers om de emotionele waarde. De passie die ik met foto’s en fotoboeken heb is enorm. Ik zie gewoon wat het met de mensen doet, welke emoties naar boven komen. Zo is het idee geboren om mijn passie die ik heb met fotoboeken te delen met iedereen. Ik probeer met de foto’s ook een verhaal in het fotoboek te vertellen. Je bouwt het verhaal op, leeft je in de hele situatie in en probeert een mooie indeling te maken van een fotoboek. Ik zie aan de reacties dat het de mensen raakt, heb al veel tevreden klanten al gehad en geweldig lieve reacties en kijk, daar doe ik het voor.

Wat bied ik nog meer aan

Naast Fotoboek Design geef ik Workshops Digitaal Fotoboeken maken. Ik begrijp dat je zelf heel graag dat fotoboek wil maken. Misschien wil je zelf een stapje verder. De workshops zijn zo leuk om te doen en ik wil ook graag mijn tips en trucs met jullie delen. Fotograferen, ja dat kan niet anders, ook dat is mijn passie. Tijdens de vakanties, familie foto’s, foto’s van dieren en ja ook van kleine events. Ik verzorg Fotoreportages in combinatie met een Fotoboek. Mijn motto: blijf vooral veel foto’s maken want…

Foto’s zijn de herinneringen van het leven

Karin de Smale

Fotoboek Designer

Fotograaf

Vragen? Stel ze gerust

Ik begrijp dat je veel vragen hebt, stuur mij een berichtje en ik beantwoord ze graag

Hoe kan je mij bereiken

Kom langs , bel of mail mij

Euterpestraat 7

6846XG  Arnhem

06-23817111

Schrijf me een bericht